Bilgisayarmuzesi.com Teknoseyir programında…

BilgisayarMuzesi projemizde yer alan nadir bilgisayarlardan bir bölümü, Teknoseyir programının, Commodore 64’ün 30.yılını anmak amacıyla hazırlanan programa konuk oldu. Ülkemizde bulunması oldukça zor olan Commodore SX64, Commodore C64GS (Game System) ve Commodore MAX Machine’in yer aldığı programı aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Programı hazırlayan dostumuz Levent Pekcan’a gösterdiği ilgiden ve güzel programdan dolayı teşekkür ederiz..

TeknoSeyir – Tozlu Raflar

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Bir Cevap Yazın

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>